Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Skuggor i skogen" by Thomas Halling ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Skuggor i skogen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Skuggor i skogen
  • Author : Thomas Halling
  • Release Date : January 23, 2012
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 3538 KB

Description

Det Àr nÄgot mÀrkligt som hÀnder i skogen. Oskar, Maja och Linus ska tÀlta med sin mamma och pappa, vid en vacker sjö i skogen. Men det Àr nÄgot underligt med platsen. NÀr Maja vaknar pÄ natten fÄr hon syn pÄ tvÄ vitklÀdda flickor i sin egen Älder. De har gammaldags klÀder pÄ sig och försvinner smygande ivÀg in i skogen. Trots att hon egentligen inte vÄgar följer hon efter flickorna till en kuslig och övergiven stugby pÄ andra sidan sjön.
Även Linus och Oskar vaknar och beger sig ut i natten för att leta rĂ€tt pĂ„ Maja.
Det blir ett Ă€ventyr de tre sent ska glömma – med en galen man med gevĂ€r, en stuga som sĂ€tts i brand och tvĂ„ flickor som tycks vilja hjĂ€lpa Linus, Maja och Oskar.
Morgonen efter nÀr barnen ÄtervÀnder till stugbyn med sina förÀldrar ser det inte alls ut som det gjorde under natten. Allt Àr övervuxet och av stugan finns bara en gammal husgrund. Ingen verkar ha satt sin fot i byn pÄ flera Ärtionden. FörÀldrarna tror förstÄs att barnens fantasi har skenat ivÀg.
Men pÄ vÀg tillbaka till tÀltet möter de en kvinna med en hund som berÀttar att stugan brann ner för över femtio Är sedan. I branden omkom en man och en kvinna och deras tvÄ flickor.
Kan det vara sÄ mÀrkligt att Linus, Maja och Oskar har gjort en resa till en annan tid?
Hon vĂ€cker Oskar och Linus och trots att de egentligen inte vill följer de flickorna till en kuslig och övergiven stugby pĂ„ andra sidan sjön. HĂ€r finns en gammal slaktplats, full av benbitar, skinn och horn – och det luktar konstigt av fukt och mögel.
Precis nÀr Oskar, Maja och Linus bestÀmt sig för att gÄ tillbaka till tÀltet hör de ett par upprörda röster. De springer in i en av stugorna och hör hur en man och en kvinna letar efter dem. De gömmer sig i stugan hela natten medan de hör de hemska rösterna. NÀr gryningen sedan kommer tar de sig tillbaka till tÀltet. Tillsammans med sina förÀldrar ÄtervÀnder de pÄ morgonen till stugbyn, som inte alls ser ut som den gjorde pÄ natten. Allt Àr övervuxet och av stugan finns bara en gammal husgrund. Ingen verkar ha satt sin fot i stugbyn pÄ flera Ärtionden. NÀr familjen sedan trÀffar en dam med en hund, fÄr de reda pÄ att det förr bodde en tjuvjÀgare i omrÄdet och att den stuga dÀr Maja och Linus tillbringat natten brann ner för över femtio Är sedan.
I Skuggor i skogen verkar Oskar, Maja och Linus ha kommit in i en annan tidszon. Kan det vara sÄ att de gjort en resa till en annan tid?
Skuggor i skogen Àr femte delen i serien. De övriga böckerna heter LÀskigt lÀge, Kuslig kvÀll, Ryslig resa och Skola i skrÀck.


PDF Books Download "Skuggor i skogen" Online ePub Kindle